Lunchbloggen

Lunchreflektioner och en och annan fikaobservation...

Thailand var skönt.... Maten var god!

tisdag, 29 juli 2008 09:51 by Lunchbloggaren

Semestern var skön, och särskilt Thailands-resan. Nu är man åter på jobbet igen, och tragiskt nog så har det tillkommit en massa jobb, så nu är man ju rätt så upptagen. Skitsamma, batterierna är ganska laddade i vilket fall. Efter-semester koman verkar utebli i år :).

Resan i sig var helt wunderbar, med sol och bad i massor, och riktigt mumsig mat. Den bästa var nog palmbladsinbakad, örtspäckad kyckling, friterad. Helt fantastiskt god med satay eller sesam-sås och ris. Mmmmmm!

Currently rated 2.6 by 5 people

  • Currently 2,6/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Categories:   Mat | Resor | Thailand
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed