Lunchbloggen

Lunchreflektioner och en och annan fikaobservation...

Kontorslokaler i Göteborg

fredag, 21 april 2017 14:38 by admin

Precis som titeln avslöjar så behöver vi nu hjälp att hitta mindre kontorslokaler i Göteborg. Vi kommer att behöva hyra de under en kortare period och behöver flytta omgående. Det har varit en del krångel, sök en hit och en dit. Vi hittade väldigt centrala lokaler förra sommarn men det strulade med kontrakt så vi fick släppa det.

I år hittade vi hela två kontorslokaler i Göteborgstrakten men även de planerna fick skrotas på grund av diverse strul.

Om någon där ute vet något eller har tips var jag kan vända mig för mer information får ni mer än gärna meddela mig. De kriterier kontorslokalerna ska fylla är följande:

 

 

  1. Någorlunda centralt i Göteborg
  2. Inom en viss prisklass (skickar mer info vid mailkontakt)
  3. Upplysta och ljusa

 

Jag är väldigt tacksam för alla tips vi får in.
Nu över till något helt annat. Jag och min sambo Marika köpte biljetter till Per Gessles sommarturné. Så det har vi att se fram emot, utöver resan till Prag och weekendresan i Paris såklart. Fullspäckad sommar som jag knappt kan bärga mig. 


Currently rated 2.0 by 9 people

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5