Lunchbloggen

Lunchreflektioner och en och annan fikaobservation...

Hjälpmedel mot snarkning och övrig otur

torsdag, 13 juli 2017 10:32 by admin

Jag är, som titeln avslöjar, i stort behov av ett hjälpmedel mot snarkning. I morse vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk och kunde inte riktigt sätta fingret på vad det berodde på. Sedan kom jag på det, det var min snarkande sambo!
Det är ingen nyhet att han snarkar men det känns som att det för var gång bara blir värre. Ibland känns livet orättvist men om ni tycker att det är illa…

Det blir värre!

I förgår hade ett viktigt möte med en viktigare klient. Jag var väldigt nervös inför mötet och föreställde mig alla möjliga skräckscenarion på vad som kan gå fel.

Föreställ er det här. Jag går in i konferensrummet, ska hälla upp en kopp kaffe, Går försiktigt tillbaka till min stol med mitt kaffe och just när jag ska slå mig ner kommer jag åt kaffekoppen som välter över och rinner dramatiskt över alla mina anteckningar.
De flesta ställer sig upp i ren reflex och några försöker till och med hjälpa till med att snabbt torka upp min röra.

Så summan av kardemumman. Min vecka har inte varit den bästa och jag håller tummarna för att resan på lördag blir smärtfri! 

Currently rated 2.4 by 14 people

  • Currently 2,428572/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   hjälpmedel mot snarkning
Categories:  
Actions:   E-mail | del.icio.us | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 22. 2018 22:42